Strelnica_1web

STRELNICA

Streľba ako jedna z najstarších ľudských činností sa stala z loveckej aktivity obľúbenou zábavou. V Adrenalín Centre si môžete vyskúšať viaceré strelecké disciplíny.

Lukostreľba- je vhodná úplne pre všetkých. Jedinečný zážitok, ktorý si máte možnosť vyskúšať, prípadne sa porovnať s ostatnými pri lukostreleckom preteku. Vyskúšajte si s nami olympísku disciplínu – streľbu zo športového luku.

3D lukostreľba– ak máš dobré oko a pevnú ruku vyskúšaj si streľbu z luku na 3D postavy zvierat.

Vzduchovky- môžete si úplne beztresne zastrieľať zo zbrane. Strieľať môžete na papierové alebo kovové terče. Môžete skúšať streľbu zo stoja alebo z ľahu.

 Kuša – v základnej podobe je tradičný luk nasadený na drevenej pažbe. Toto zmechanizovanie luku umožnilo vznik veľmi účinnej zbrane. U nás máte možnosť si rozdiel medzi streľbou z luku a kuše vyskúšať pod dozorom inštruktora.

Fúkačka – nie len domorodci z Bornea, Malajzie alebo Filipín môžu strieľať pomocou fúkačky. Fúkačka je jednoduchá zbraň skladajúca sa z rovnej trubice, z ktorej možno fúknutím vystreľovať šípky alebo šípy. Jej hlavnou výhodou je relatívne tichá a nenápadná manipulácia – bez nápadných pohybov paží.

Cennik AC 

Cenník je platný len od 1.7. do 31.8.

OBJEDNÁVKY:
+421 948 906506

info@adrenalincentrum.eu